Jogi nyilatkozat

Tisztelt látogató!

Kérjük, hogy az alábbiakat figyelmesen olvassa el, mert az aeronews.hu internetes címen elérhető honlap, vagy annak bármely és valamennyi oldalának megnyitásával egyidejűleg Ön automatikusan elfogadja az aeronews.hu felhasználási feltételeit, illetve a honlapon feltüntetett e-mail címek bármelyikének elérésével az alábbiakban felsorolt és ismertetett feltételekhez hozzájárul, azokat elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

1. Az aeronews.hu honlapon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, valódiságáért, esetleges módosulásáért a honlap tulajdonosa és kiadója, az Aeronews Bt. (a továbbiakban AeroNews) felelősséget nem vállal. Az AeroNews valamennyi, az aeronews.hu oldalra felkerülő adatot, információt, hírt igyekszik megbízható, ellenőrizhető forrásból szerezni. Az adatokat és információkat - lehetőségeinkhez képest - a megjelenés előtt kontrolláljuk. Ennek ellenére mégis előfordulhat, hogy az aeronews.hu oldalain utóbb tévesnek bizonyuló hírek, információk jelennek meg.

2. Az AeroNews nem vállal felelősségét azokért a károkért, amelyek az aeronews.hu honlappal kapcsolatban, annak használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, vonal- vagy rendszerhibából, általa hordozott vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében keletkeztek.

3. Az aeronews.hu honlapon megjelenő nevek, kifejezések, logók, képek, grafikák, elgondolások, adatok és információk törvényi védelem alatt állnak, melyek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.

4. Az aeronews.hu honlapon keresztül, vagy az azon feltüntetett e-mail címet használva az AeroNews részére jutatott bármely információ, ötlet vagy koncepció az AeroNews tulajdonába megy át, és azt szabadon felhasználhatja.

5. Amennyiben az aeronews.hu honlapon keresztül, vagy az azon feltüntetett e-mail címet használva személyes adatokat (pl. név, cím, e-mail cím, telefonszám, faxszám) ad meg, azokat az AeroNews kezeli és archiválja. Az adatszolgáltatás önkéntes. Kérelmére az AeroNews tájékoztatást ad az általa kezelt adatairól, valamint bármikor kérheti adatai helyesbítését, illetve törlését.

   © 1996 - 2015. Copyright AeroNews – Minden jog fentartva  |  Impressum
Powered by Joomla 1.7 Templates