AeroMarket

Tisztelt látogatónk!

AeroMarket oldalunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik repülési témájú könyvekkel, újságokkal vagy tárgyakkal szeretnék bővíteni gyűjteményüket.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy honlapunk nem üzemeltet webshopot (webáruházat), illetve semmilyen formában nem foglalkozik internetes kereskedelemmel, ilyen jellegű gazdasági tevékenységgel!

 

Itt kizárólag magánszemélyek feleslegessé vált – többnyire a repüléshez kötődő – tárgyait hirdetjük meg. Célunk tehát nem az ebből történő bevételszerzés, hanem az, hogy ezek a tárgyak mielőbb a repülést szerető új tulajdonosaikhoz kerüljenek.

Adás-vételre vagy cserére közreműködésünkkel csak abban az esetben kerülhet sor, ha a felek elfogadják az AeroCenter oldalunkon megtalálható adatkezelési szabályzatunkat.

Amennyiben valamelyik tárgy felkeltette érdeklődését, az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen, vagy a (36) 30 402 9303 telefonszámon várjuk jelentkezését, melyet haladéktalanul továbbítunk a jelenlegi tulajdonoshoz.

   © 1996 - 2015. Copyright AeroNews – Minden jog fentartva  |  Impressum
Powered by Joomla 1.7 Templates