Felhasználás

Anyagaink átvétele

 

Az  aeronews.hu honlapon felhasznált szövegek, képek és grafikák az Aeronews Bt. adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogvédelem alatt állnak. Az aeronews.hu honlap tartalma az Aeronews Bt. szellemi tulajdonát képezi, ezért tilos annak reprodukálása, engedély nélküli felhasználása, publikálása. (Ez alól kivételt képeznek a belinkelt oldalak, illetve minden olyan fotó, multimédia és szöveges tartalom, ahol külön feltüntettük a szerzőt vagy a tartalom tulajdonosát.) Tilos tehát a tartalmat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - az alábbiak kivételével:

Idézés kattintható hivatkozással 

Az aeronews.hu honlapon található cikkekből egy-egy részlet szabadon felhasználható, amennyiben a cikkben hivatkozás található az aeronews.hu weboldalra. Internetes átvétel esetén működő, azaz átkattintható hiperhivatkozást kérünk elhelyezni, amely vagy az eredeti cikkre, vagy az aeronews.hu oldal nyitólapjára mutat. A hivatkozás formája szöveges vagy grafikus link is lehet.

Magáncélú használat 

Kizárólag magáncélú - tehát nem üzleti - felhasználás céljából az aeronews.hu honlapról szövegrészlet, fotó vagy grafika - kizárólag a magáncélú használat mértékének megfelelően - felhasználható. Kérjük a felhasználót, hogy ez esetben saját eszközeivel segítse az aeronews.hu webcím népszerűsítését.

 

   © 1996 - 2015. Copyright AeroNews – Minden jog fentartva  |  Impressum
Powered by Joomla 1.7 Templates