Felhasználás

Anyagaink átvétele

 

Az  aeronews.hu honlapon felhasznált szövegek, képek és grafikák az Aeronews Bt. adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogvédelem alatt állnak. Az aeronews.hu honlap tartalma az Aeronews Bt. szellemi tulajdonát képezi, ezért tilos annak reprodukálása, engedély nélküli felhasználása, publikálása. (Ez alól kivételt képeznek a belinkelt oldalak, illetve minden olyan fotó, multimédia és szöveges tartalom, ahol külön feltüntettük a szerzőt vagy a tartalom tulajdonosát.) Tilos tehát a tartalmat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - az alábbiak kivételével:

Idézés kattintható hivatkozással 

Az aeronews.hu honlapon található cikkekből egy-egy részlet szabadon felhasználható, amennyiben a cikkben hivatkozás található az aeronews.hu weboldalra. Internetes átvétel esetén működő, azaz átkattintható hiperhivatkozást kérünk elhelyezni, amely vagy az eredeti cikkre, vagy az aeronews.hu oldal nyitólapjára mutat. A hivatkozás formája szöveges vagy grafikus link is lehet.

Magáncélú használat 

Kizárólag magáncélú - tehát nem üzleti - felhasználás céljából az aeronews.hu honlapról szövegrészlet, fotó vagy grafika - kizárólag a magáncélú használat mértékének megfelelően - felhasználható. Kérjük a felhasználót, hogy ez esetben saját eszközeivel segítse az aeronews.hu webcím népszerűsítését.

 

Jogi nyilatkozat

Tisztelt látogató!

Kérjük, hogy az alábbiakat figyelmesen olvassa el, mert az aeronews.hu internetes címen elérhető honlap, vagy annak bármely és valamennyi oldalának megnyitásával egyidejűleg Ön automatikusan elfogadja az aeronews.hu felhasználási feltételeit, illetve a honlapon feltüntetett e-mail címek bármelyikének elérésével az alábbiakban felsorolt és ismertetett feltételekhez hozzájárul, azokat elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

1. Az aeronews.hu honlapon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, valódiságáért, esetleges módosulásáért a honlap tulajdonosa és kiadója, az Aeronews Bt. (a továbbiakban AeroNews) felelősséget nem vállal. Az AeroNews valamennyi, az aeronews.hu oldalra felkerülő adatot, információt, hírt igyekszik megbízható, ellenőrizhető forrásból szerezni. Az adatokat és információkat - lehetőségeinkhez képest - a megjelenés előtt kontrolláljuk. Ennek ellenére mégis előfordulhat, hogy az aeronews.hu oldalain utóbb tévesnek bizonyuló hírek, információk jelennek meg.

2. Az AeroNews nem vállal felelősségét azokért a károkért, amelyek az aeronews.hu honlappal kapcsolatban, annak használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, vonal- vagy rendszerhibából, általa hordozott vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében keletkeztek.

3. Az aeronews.hu honlapon megjelenő nevek, kifejezések, logók, képek, grafikák, elgondolások, adatok és információk törvényi védelem alatt állnak, melyek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.

4. Az aeronews.hu honlapon keresztül, vagy az azon feltüntetett e-mail címet használva az AeroNews részére jutatott bármely információ, ötlet vagy koncepció az AeroNews tulajdonába megy át, és azt szabadon felhasználhatja.

5. Amennyiben az aeronews.hu honlapon keresztül, vagy az azon feltüntetett e-mail címet használva személyes adatokat (pl. név, cím, e-mail cím, telefonszám, faxszám) ad meg, azokat az AeroNews kezeli és archiválja. Az adatszolgáltatás önkéntes. Kérelmére az AeroNews tájékoztatást ad az általa kezelt adatairól, valamint bármikor kérheti adatai helyesbítését, illetve törlését.

   © 1996 - 2015. Copyright AeroNews – Minden jog fentartva  |  Impressum
Powered by Joomla 1.7 Templates